Saturday, 14 January 2012

Sekarang....

Assalammualaikum.....
Lama x buka blog..
xtau ape nk cerita dah...
Mcm2 yg berlaku dari mula2 msuk kat poli Psp sampai sekrang...
Apa yang nk dicerikan dulu...
Ahhhhhhhhh....

Ingat suda nie sedih sngt2...
Hari Khmis 13.01.2012 pukul 3lbh kot kat Poli psp Bilik kuliah 8 kot...
Time tu Allah jer yg tau ape yg aq rse...

HUuhuhu...
Mula yer kls akaun yang aq x pasti aq suka belajar atau x????
Aq ragu2 tuk belajar akaun sedangkan dah 2 tahun aq blejar bende tu...
Lect akaun yang ajar aq tu masuk lambt n die ade bg kerja kat ktworg sume iaitu dgn membuat soalan no.3...
Mula2 aq sure tuk buat tp lama2 aq rse mcm dah putus asa trus..

Yer lah aq tnye jer dwng buat bodo jer...
Aq tau dwng tu smart n pandai tp x kan aq tnye sikit pon x leh nk jawab kot..
Time tu gak mood aq tuk belajar ilang dgn serta berta lah ssh nk ckp panjang2...
Aq duk sebelah A...
tnye die ok lah die jawab biarpon die x smart( pandai) sama mcm aq tp die bantu aq gak..
Yg lg swng lg dahyat...
xtau lah aq nk kata mcm mne...

Aq rapat gak gan die...
Tp klau ttime stdy akaun nie mood die mmg mcm sengal jer..
tp aq x kesah nnty aq cube belajar sndiri swng2 tuk berjaya...
Blik dri kls aq cll ecah than trus menangis..
Yer lor x tahan aq..
aq dah lah x pandai bukan nk ajar buat bodo jer dnwg nie..
Dulu2 wktu kat poli melaka sume ajar aq..
Sbb dwng tau aq nie x pandai akaun..
rndu sngt2 gan dwng bukan mcm skg tnye sikit jer muka dah lain mcm..

Huhuhu mls nk cerita panjang2..
nnty ade jer yg terasa lak an..
hahha biarlah aq mmg mcm nie ape bleh buat...
huhuhu malam2 makan nasi siang2 x tau nk mkn ape hahhaha...
Good nite blog ku sayang kamo...

No comments:

Post a Comment